Navigáció

Tartalom

Végéhez közeledik az asszisztensi népszámlálás

Typ: egyéb
Az asszisztensi népszámlálást még június 13-ig lehet igénybe venni.

Hamarosan véget ér a népszámlálás!

Tisztelt lakosok!

 

Az asszisztensi népszámlás már csak 2021. június 13-ig tart. A népszámlálásban való részvétel törvényadta kötelességünk, ezért mindazoknak, akik mostanáig különböző okokból kifolyólag nem tudták elvégezni, vagy elfeledkeztek róla, még van lehetőségük igénybe venni az asszisztensi népszámlálást. A népszámlálási asszisztens igény esetén házhoz jön, de a Galántai Városi Hivatal kapcsolattartó pontján is szívesen látunk minden érdeklődőt.  

Ne felejtsék el, hogy a kiskorú gyermekek megszámlálása a szülő, adott esetben a törvényes képviselő kötelessége!

(Minden egyes gyermek nevében külön kell elvégezni a népszámlálást, nem elég csak beleszámítani őket a család létszámába.)

Mindazoknak tehát, akik nem végezték el a népszámlálást elektronikus módon, a népszámlálási asszisztens segítségét kell kérniük.

A népszámlálási kötelesség vonatkozik azokra a külföldön élő személyekre is, akiknek az állandó lakhelyük a Szlovák Köztársaság területén van.

Elérhetőségeink: Galántai Városi Hivatal

Telefonszám: 031 7884330, 031 7884331, 031 788 4332

 

Kérünk mindenkit, hogy használják ki az asszisztensi népszámlálás utolsó napjait. Arra is felhívjuk a figyelmet, hogy a népszámlálást törvény írja elő, és aki nem vesz benne részt, pénzbüntetéssel sújtható.


Készítve: 2. 6. 2021
Legutóbbi frissítés: 2. 6. 2021 14:58
Szerző: Ingrid Szabó